Aluminium deuren op maat

Aluminium deuren

Aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren om uw interieur een tijdloze en elegante uitstraling te geven? Ontdek de M-Select Aluminium binnendeuren.

Bekijk deze deuren

Zwarte aluminium deuren

Zwarte aluminium deuren zijn populair en dat is niet voor niets. De deuren zijn tijdloos en passen in vrijwel ieder interieur. Het glas omlijst met strakke zwarte kaders laat al het licht binnenkomen, maar biedt wel een afscheiding van uw ruimtes.

Zwarte binnendeur met glas

De zwarte binnendeur met glas is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een staand of hangend systeem. Maar ook voor deuren bevestigd aan vaste wanden of in combinatie met schuivende wanden.

Mogelijkheden van de aluminium binnendeuren

De vlakverdeling kan ook op verschillende manieren worden vormgegeven. Deel uw wensen en wij realiseren uw op maat gemaakte aluminium binnendeur. Wilt u liever witte kaders in plaats van zwart? Dan is dat ook mogelijk!

Het glas is helder gehard veiligheidsglas, zo weet u zeker dat het tegen een stootje kan en hoeft u niet bang te zijn in verband met (kleine) kinderen. Optioneel is een stalen handgreep, dit geeft een robuuste uitstraling aan de aluminium deuren. En ook is het mogelijk om te kiezen voor softclosing van de deuren.

U haalt een echte eyecatcher in huis met deze prachtige aluminium binnendeuren van M-Select. Bekijk welke dealers de aluminium binnendeuren laten zien in de showroom.

Meer weten over M-Select aluminium binnendeuren?

Wilt u graag meer weten over M-Select aluminium binnendeuren? Kom langs bij één van onze verkooppunten en vraag naar de mogelijkheden voor uw kast op maat.

Contact
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.