Garderobekast in hal

Garderobekast in hal

Een slimme oplossing om de meterkast in de hal weg te werken? Kies voor een schuifwandkast op maat zodat de jassen en schoenen uit het zicht zijn verdwenen. Een opgeruimde hal.

  • Naam: André en Tiny van der Kaaij
  • Woningtype: Appartement
  • M-Select:
    Kasten op maat

Garderobekast hal

Een garderobekast in uw hal is een slimme oplossing om bijvoorbeeld de meterkast in de hal weg te werken. Kies voor een schuifwandkast op maat zodat de jassen en schoenen uit het zicht zijn verdwenen. Een opgeruimde hal. Familie van der Kaaij koos hiervoor. Om dezelfde stijl door te voeren in de slaapkamer is ook hier een schuifdeurkast geplaatst. In deze binnenkijker ziet u het resultaat.

Kast voor in de hal

Familie van der Kaaij koos een kast voor in de hal. Trots laten André en Tiny de schuifwandkast in de gang zien waar heel slim de meterkast in is weggewerkt. “En daar waar je denkt de ideale indeling te hebben bedacht, zijn er nòg slimmere oplossingen. Met de monteurs van Marsman Maatwerk hebben wij telkens hetzelfde aanspreekpunt bij opmeten en montage. Het is uitstekend communiceren en niet moeilijk om je wensen te verwezenlijken”.

Kasten op maat in het Westland

Familie Van der Kaaij in ’s-Gravenzande heeft de wereld aan hun voeten. Op de hoogste etage van hun nieuwe appartementencomplex kijken ze van drie kanten het Westland in. Zelfs de tankers en containerschepen op de Waterweg gaan aan deze levensgenieters niet onopgemerkt voorbij. “We hebben nu alles gelijkvloers, heerlijk. En om onze spulletjes op te bergen maakten we ons geen zorgen want de M-Select schuifwandkasten zijn bij ons al vele jaren een begrip. Niet alleen qua uitvoering zijn er veel mogelijkheden, ook wat betreft de indeling heb je alle vrijheid om die samen te stellen. En het uiteindelijke ontwerp dat op de computer is uitgewerkt, kan nog tot het laatste moment in detail worden bijgesteld”.

Waar je denkt de ideale kastindeling te hebben bedacht, zijn er nòg slimmere oplossingen

André van der Kaaij

Schuifwandkast in slaapkamer

Ook in de slaapkamer is een zandkleurige schuifwandkast geplaatst met alle functionele toepassingen. Van schoenenrek tot opbergruimte voor koffers, alles in de tint die in deze ruimte bepalend is. “We hebben het wel eerlijk verdeeld hoor”, lacht Tiny, wijzend op het totaal benutte interieur dat ook in dezelfde kleurstelling is meegenomen. Ook over de aftersales is de familie dik tevreden. “Nu we qua inrichting bijna klaar zijn kan het genieten echt beginnen”, aldus André.

Meer weten over schuifwandkasten op maat?

Ontdek meer over de M-Select kasten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact M-Select
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.