Opbergkasten in de bijkeuken

Opbergkasten in de bijkeuken

Opbergkasten in de bijkeuken zijn een welkome invulling voor deze ruimte om alles op een geordende manier op te bergen. Geen losse onoverzichtelijke schappen of planken, maar een passende oplossing voor het opruimen van al uw spullen, afgesloten met een draaideur- of schuifdeurkast.

Kasten bijkeuken

Kasten in de bijkeuken kunnen op diverse functionele manieren worden ontworpen. Denk aan een kastenwand met plek voor een wasmachine en droger op hoogte. Of kies voor een grotere afstand tussen de planken in uw kast, zodat hier bijvoorbeeld kratten met frisdrank of bier in passen. En wat dacht u van een roede om uw jassen op te bergen. Zomaar een paar voorbeelden van mogelijkheden waar de kastoplossingen van M-Select uitermate geschikt voor zijn.

Bijkeuken kast wasmachine

Een bijkeuken kast voor de wasmachine en eventuele droger kunnen eenvoudig onder een aanrechtblad worden geplaatst. Maar prettiger is het om - mits hier voldoende ruimte voor is - de wasmachine en droger op werkhoogte te plaatsen waardoor u niet steeds hoeft te bukken bij het vullen en leeghalen van de trommel. Meer weten over een kast voor de wasmachine?

Schuifdeurkast bijkeuken

Er zijn verschillende manieren om de ideale opbergkast in uw bijkeuken te realiseren. Kies voor een kastindeling zonder daar deuren voor te plaatsen. Of kies voor een opbergkast met draaideuren of schuifdeuren. Natuurlijk kan dit worden afgewisseld met laden. Geef vooral uw wensen aan en wat u graag wilt opbergen in uw opbergkasten in de bijkeuken, en onze dealers weten als geen ander hoe u tot het meest functionele en mooie kastontwerp komt.

Meer weten over opbergkasten in de bijkeuken?

Wilt u meer weten over opbergkasten in de bijkeuken? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan één van de M-Select dealers die u kunt vinden op de kaart bij onze contactpagina.

Neem contact op
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.