Voor een opgeruimd huis

Kasten op maat

Kasten op maat

In een kast is continu beweging. Kleding wordt er netjes opgeruimd, om er vervolgens weer uitgehaald en gedragen te worden. Dan komt het via de wasmachine, de drooglijn en de strijkplank weer terug in de kast terecht. Dat proces blijft altijd doorlopen.

Maar diezelfde kast is ook een prima schuilplaats voor verstoppertje, een plek om posters te plakken op een tienerkamer, een goede plaats om cadeautjes uit het zicht te leggen en misschien wel een bewaarplaats voor dozen vol herinneringen.

Ontwerp uw droomkast

Een kast voor kleding en een bewaarplaats voor dozen vol herinneringen.

M-Select biedt keuze uit drie verschillende stijlen deuren: Estate, Chalet en Atelier. Ze brengen elk een compleet andere sfeer in de ruimte en zijn helemaal naar smaak in kleur en soms ook in stijl aan te passen. Bovendien is het mogelijk om een kast volledig op maat te laten maken met M-Select.

Kaststijlen van M-Select

M-Select kent een drietal kaststijlen. Namelijk de lijn Pure, Elegance en Atelier. Elk met hun eigen kenmerken, kleurmogelijkheden en specifieke afwerking.

Pure
De Pure is de omlijste klassieker. Een stalen omlijsting die een zilverkleurig profiel heeft. Voor de panelen kunt u kiezen uit 8 verschillende kleuren. Een betaalbare en solide stijl. Meer weten over Pure en geïnspireerd worden door verschillende voorbeelden? Ontdek er meer over.

Elegance
Een moderne uitstraling geeft het profiel Elegance. Verkrijgbaar in 5 verschillende profielkleuren. De Elegance collectie heeft panelen van 12 mm dik en is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. Deze deur mag gezien worden en kan goed als kastdeur maar ook als tussenkamer-deur fungeren. De Elegance collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd een passende tint voor u is.

Atelier
Hoogwaardige, robuuste deuren met een rank hoeklijnprofiel. Voor een enorme strakke afwerking waar geen fysieke greep meer aan te pas komt. Het hoeklijnprofiel is slank en dient als greeplijst. Het profiel is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en de 30 kleuren panelen waaruit u kunt kiezen zijn prachtig.

Schuifwandkast op maat

Schuifwandkast op maat voor uw huis? Een opgeruimd hoofd komt met een opgeruimd huis. En wat zorgt voor rust en ruimte in huis? Juist, een schuifwandkast met bergruimte die ook nog eens goed past bij de rest van uw interieur.

Een schuifwandkast op maat die past bij uw wensen? Daarvoor kunt u terecht bij M-Select. Van uiteenlopende dessins voor de deuren, tot het complete scala aan interieurmogelijkheden. Krijg een indruk van de kleur, mogelijkheden en uitstraling.

English? View customized cabinets

M-Select Kleurstijlen

Schuifwandkast met kastinterieur

Wilt u een complete schuifwandkast met kastinterieur? M-Select biedt diverse mogelijkheden om uw kast zo handig mogelijk te maken. Van hang- tot leggedeelte en vergeet de accessoires niet. Denk bijvoorbeeld aan een riemhouder, geïntegreerd schoenenrek of laden. Naast deze handige opties is het uiteraard ook mogelijk om uw kastinterieur uit te voeren in verschillende kleuren. Vraag voor meer informatie één van onze dealers.

Kast op maat laten maken

Een kast op maat laten maken kan met M-Select. Een kast in de slaapkamer is voor veel mensen vanzelfsprekend. Maar wat dacht u van de andere ruimtes in huis? Zorg voor een opgeruimde hal met een garderobekast. Schoenen, jassen en paraplu’s. Alles is netjes opgeruimd en uit het zicht. Of denk aan een schuifwandkast in de bijkeuken of in de garage voor u wasmachine en droger. M-Select maakt uw kast op maat naar uw wensen.

Ontwerp uw kast op maat

Waarom een M-Select kast op maat?

  • M-Select kasten bieden veel bergruimte omdat wij de hele ruimte benutten en een kast op maat realiseren
  • M-Select kasten geven u een opgeruimd en comfortabel thuis
  • M-Select kasten worden in eigen werkplaats gemaakt
  • Eerlijke prijs voor een kwalitatief goede kast
  • M-Select heeft verrassende dessins wat altijd aansluit bij uw wensen
  • M-Select maakt van uw huis, uw thuis
  • M-Select geeft 5 garantie op de kasten

Meer weten over M-Select kasten op maat?

Wilt u graag meer weten over M-Select kasten op maat? Kom langs bij één van onze verkooppunten en vraag naar de mogelijkheden voor uw kast op maat.

Contact
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.