Voor een opgeruimd huis

Kasten op maat

Schuifwandkast op maat

Schuifwandkast op maat voor uw huis? Een opgeruimd hoofd komt met een opgeruimd huis. En wat zorgt voor rust en ruimte in huis? Juist, een schuifwandkast met bergruimte die ook nog eens goed past bij de rest van uw interieur.

Een schuifwandkast op maat die past bij uw wensen? Daarvoor kunt u terecht bij M-Select. Van uiteenlopende dessins voor de deuren, tot het complete scala aan interieurmogelijkheden. Krijg een indruk van de kleur, mogelijkheden en uitstraling.

English? View customized cabinets

M-Select Kleurstijlen

Schuifwandkast met kastinterieur

Wilt u een complete schuifwandkast met kastinterieur? M-Select biedt diverse mogelijkheden om uw kast zo handig mogelijk te maken. Van hang- tot leggedeelte en vergeet de accessoires niet. Denk bijvoorbeeld aan een riemhouder, geïntegreerd schoenenrek of laden. Naast deze handige opties is het uiteraard ook mogelijk om uw kastinterieur uit te voeren in verschillende kleuren. Vraag voor meer informatie één van onze dealers.

Kast op maat laten maken

Een kast op maat laten maken kan met M-Select. Een kast in de slaapkamer is voor veel mensen vanzelfsprekend. Maar wat dacht u van de andere ruimtes in huis? Zorg voor een opgeruimde hal met een garderobekast. Schoenen, jassen en paraplu’s. Alles is netjes opgeruimd en uit het zicht. Of denk aan een schuifwandkast in de bijkeuken of in de garage. M-Select maakt uw kast op maat naar uw wensen.

Waarom een M-Select kast op maat?

  • M-Select kasten bieden veel bergruimte omdat wij de hele ruimte benutten en een kast op maat realiseren
  • M-Select kasten geven u een opgeruimd en comfortabel thuis
  • M-Select kasten worden in eigen werkplaats gemaakt
  • Eerlijke prijs voor een kwalitatief goede kast
  • M-Select heeft verrassende dessins wat altijd aansluit bij uw wensen
  • M-Select maakt van uw huis, uw thuis
  • M-Select geeft 5 garantie op de kasten

Meer weten over M-Select kasten op maat?

Wilt u graag meer weten over M-Select kasten op maat? Kom langs bij één van onze verkooppunten en vraag naar de mogelijkheden voor uw kast op maat.

Contact
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.