Over M-Select

M-Select

Maatwerk producten maken om uw huis comfortabel en naar uw zin te maken. Wanneer er wordt gesproken over maatwerk, wordt meestal de link gelegd met kwaliteit maar ook met een hoge prijs. De overtuiging van M-Select is dat dat laatste – een hoge prijs – niet nodig hoeft te zijn en daarom is M-Select ontwikkeld.

Kasten op maat, Zonwering en Vloeren

M-Select bestaat uit drie productgroepen namelijk: kasten op maat, zonwering en vloeren. M-Select kasten op maat voor een comfortabel en opgeruimd huis. M-Select zonwering van screens tot knikarmschermen voor een comfortabel klimaat. En tot slot M-Select vloeren voor een sfeervol thuis.

Al onze producten worden in eigen werkplaats vervaardigt, hierdoor kunnen wij op bijna al uw wensen ingaan als het gaat om kasten, zonwering en vloeren.

Kasten op maat

Kasten op maat

Een kast op maat die past bij uw wensen? Daarvoor kunt u terecht bij M-Select. Van schuifdeuren tot draaideuren met uiteenlopende dessins voor de deuren, tot het complete scala aan interieurmogelijkheden. Krijg een indruk van de kleur, mogelijkheden en uitstraling.


Lees meer
Zonwering

Zonwering

Wilt u graag genieten in de tuin maar vind u het fijn om enigszins beschut te zitten? Of wilt u uw woonkamer verlengen met een terrasoverkapping? M-Select zorgt voor een prettig klimaat in uw huis. De zonwering kan elektrisch worden bediend voor extra gebruikersgemak.


Lees meer
Vloeren

Vloeren

Een vloer is een niet te onderschatten factor die bepalend is voor een sfeervol huis. M-Select biedt hoogwaardige kwaliteit PVC vloeren voor een vriendelijke prijs. Onze vloeren kenmerken zich door de natuurlijke tinten, duurzame materialen en een slijtvaste toplaag.


Lees meer
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.