Voor een comfortabel klimaat

Zonwering

Zonwering

Zonwering als bescherming tussen die heerlijke zon! Kies voor kwalitatief goede zonwering en houd de warmte buiten. Voor een comfortabele temperatuur in uw huis kiest u voor M-Select zonwering. Naast een aangename binnentemperatuur bespaart u ook op energiekosten. Ontdek ons complete assortiment aan binnen- en buitenzonwering.

Zonwering op maat

Kies uw zonwering op maat via één van onze dealers. Wilt u genieten in de tuin maar vind u het fijn om enigszins beschut te zitten? Of wilt u uw woonkamer verlengen met een terrasoverkapping? M-Select zorgt voor een prettig klimaat in uw huis. Al onze zonwering wordt elektrisch bediend voor extra gebruikersgemak.

Daarbij is het voor meerdere modellen zonwering mogelijk om te kiezen uit vier kleuren. Naast de standaard roomwitte uitvoering zijn ook drie andere grijs-tinten opgenomen in ons M-Select assortiment.

Knikarm zonnescherm

Knikarm zonnescherm voor uw huis? Koel uw huis, bespaar energiekosten en geniet van uw tuin. M-Select werkt met elektrische zonneschermen, dit maakt het gemakkelijk om te bedienen en zelfs automatisch instelbaar. Denk bijvoorbeeld aan de wind of het instellen van de tijd waarbij uw knikarmscherm automatisch in- of uit gaat.

De ombouw van M-Select knikarm zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uiteraard kunt u het doek ook laten uitvoeren in uw gewenste kleurstelling.

Zonnescreen: screens buiten

Een zonnescreen geeft een strakke uitstraling aan uw huis en geeft de verkoeling voor een comfortabel klimaat in uw woning. Screens voor buiten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en worden op maat voor u gemaakt.

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies. Allereerst weren ze de zon, maar ook ongewenste gasten. Rolluiken voor uw ramen is een preventief middel tegen diefstal. De rolluiken van M-Select zijn elektrisch uitgevoerd waar u deze eenvoudig kunt in- en uitrollen.

Plissé hordeur

Houd de insecten buiten met de plissé hordeur voor de schuifpui of deur. De plissé hordeur is een vaakgekozen hordeur omdat deze niet los schiet zodra u de hordeur opent. Met een plissé hordeur zet u de hor op iedere gewenste stand open om gemakkelijk uit drankjes mee naar buiten te nemen.

Waarom M-Select zonwering?

  • Comfortabel klimaat in huis met M-Select zonwering
  • Beschermt het interieur
  • Stijlvolle zonwering, toevoeging voor de uitstraling van uw huis
  • Energiebesparend in geval van rolluiken, deze hebben een isolerende werking
  • Eerlijke prijs voor kwalitatieve zonwering
  • In eigen werkplaats gemaakt
  • M-Select maakt van uw huis, uw thuis

Meer weten over M-Select zonwering?

Wilt u meer informatie over de zonwering van M-Select of heeft u vragen? Breng dan een bezoek aan een van onze verkooppunten.

Contact
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.