Voor een sfeervol huis

Vloeren

PVC vloeren

PVC vloeren zijn populaire vloeren en dat is niet zonder reden. Waar de PVC vloer vroeger te maken had met een slecht imago van plastic vloer en een neppe uitstraling is dat nu niet meer. De PVC vloer is bijna niet meer te onderscheiden van echt steen of hout. Daarbij komt dat de M-Select vloeren zich kenmerken door de natuurlijke tinten, duurzame materialen en een slijtvaste toplaag. Benieuwd of er een PVC vloer voor u is?

Wat is een PVC vloer?

Wat is een PVC vloer? PVC staat voor polyvinylchloride en is een kunststof vloer die bestaat uit diverse lagen met een totale dikte van 2 tot 2,7 mm. Een goede PVC vloer heeft een slijtlaag met een PU finish. Dit is een beschermde kunststof laag die wordt aangebracht op de toplaag van de vloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer erg onderhoudsvriendelijk is.

PVC tegels

PVC tegels hebben alle eigenschappen van een PVC vloer maar zijn uitgevoerd in tegel-vorm. PVC tegels lenen zich bijvoorbeeld uitstekend voor de badkamer of uw toilet. Een strakke uitstraling, gemakkelijk schoon te maken en het geeft u grip waardoor uitglijden wordt beperkt.

PVC betonlook
Een trend van dit moment is de PVC betonlook tegel. Een stoere en toch natuurlijke uitstraling creëert u met de PVC betonlook tegel.

PVC houtlook

Gaat u voor een PVC houtlook vloer? Bij M-Select kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment. De houten PVC collectie is verkrijgbaar in extra brede stroken, dat het luxe gevoel geeft aan uw huis. Ook is het mogelijk om te kiezen voor PVC in visgraat-uitvoering. De robuuste toplaag van de PVC vloeren zorgt voor een lange levensduur. M-Select geeft 5 jaar garantie.

M-Select vloeren geven uw interieur dat warme, sfeervolle en robuuste gevoel van een natuurlijk product

PVC visgraat

Wilt u iets anders? Denk dan aan een PVC visgraat vloer. De extra brede en in verhouding kortere stroken geven een stoere en moderne uitstraling zonder al het onderhoud van een houten vloer. De PVC visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Geef de PVC visgraat vloer een klassiek karakter met een biesje of maak het stoer door alleen te werken met de extra brede stroken.

PVC vloer laten leggen

Wilt u uw PVC vloer laten leggen? Van click PVC vloer tot gelijmde PVC vloer. Bij ons kunt u terecht voor het laten leggen van uw nieuwe PVC vloer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Waarom M-Select vloeren?

  • M-Select vloeren zijn duurzaam en 100% recyclebaar
  • M-Select vloeren zijn waterbestendig
  • M-Select PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming
  • M-Select vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk
  • M-Select vloeren hebben een hoge mate van slijtvastheid, krasbestendigheid en vlekbestendigheid
  • M-Select vloeren werken goed isolerend en geluidsdempend
  • Eerlijke prijs voor kwalitatief goede PVC vloeren
  • M-Select vloeren voor een sfeervol huis

Meer weten over M-Select vloeren?

Wilt u meer informatie over de PVC vloeren van M-Select of heeft u vragen? Breng een bezoek aan één van onze verkooppunten.

Contact
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.