Kast voor wasmachine

Kast voor wasmachine

Een kast voor wasmachine en droger laten maken in uw bijkeuken of op zolder? Het is een wens van velen om zo’n kast te realiseren in huis. Een opgeruimd gevoel en voldoende plek voor het opbergen van huishoudelijke producten. Niet alleen wasmiddel en het vuile wasgoed, maar ook de strijkplank en het strijkijzer krijgen zo een eigen plek in uw kast.

Kast voor wasmachine en droger naast elkaar

Wilt u een kast voor wasmachine en droger naast elkaar? Met een kast op maat kunt u werkelijk al uw wensen doorvoeren. Een kast op maat klinkt wellicht prijzig, maar dit hoeft niet zo te zijn. Laat u verrassen door de mogelijkheden van M-Select kastoplossingen.

Als u voldoende ruimte heeft is het prettig om te kiezen voor een kast waar en wasmachine en droger naast elkaar kunnen staan. Door deze apparaten op hoogte te plaatsen hoeft u niet steeds te bukken bij het vullen en leeghalen van de wasmachine en droger.

Kies onder beide apparaten voor een uittrekplateau waar u gemakkelijk een wasmand op kunt neerzetten. Ook gemakkelijk om de schone was op te vouwen met behulp van dit plateau. Kastruimte onder het plateau of eventueel ook boven de wasmachine en droger bieden opbergruimte voor de wasmiddelen, wasknijpers en manden voor wasgoed.

Kast voor wasmachine en droger op elkaar

Wilt u een kast voor wasmachine en droger op elkaar? Bijvoorbeeld omdat u beperkte ruimte heeft maar wel graag een nette oplossing wilt voor deze apparaten. Kies dan voor een wastoren waarbij de apparaten op elkaar worden geplaatst. Ook voor deze opstelling is het meestal mogelijk om te kiezen voor een uittrekplateau tussen beide apparaten. Voor het gemak van het vullen en leeghalen van de trommel. Heeft u nog iets meer speling, kies dan voor een modulaire smalle kast zodat u ruimte heeft voor het opbergen van de strijkplank.

Kasten op maat voor de wasmachine

Kasten op maatvoor de wasmachine en droger hebben uiteenlopende prijskaartjes. Afhankelijk van uw wensen levert M-Select duurzame, functionele en betaalbare kastoplossingen.

Meer weten over een wasmachinekast?

Wilt u meer weten over een wasmachinekast voor uw huis? Breng een bezoek bij één van onze dealers en ontdek de mogelijkheden voor uw kast voor de wasmachine en droger. Heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.