Donkerbruine kledingkast

Donkerbruine kledingkast

Stijlvolle donkerbruin kledingkasten. Volledig op maat gemaakt. Genoeg opbergruimte én een kast met spiegeldeur. Wist u dat een spiegel de ruimte optisch vergroot? Daarmee is het een schot in de roos voor de compacte slaapkamer.

  • Maatwerk kasten voor betaalbare prijs
  • Kasten worden in eigen werkplaats gemaakt
  • U krijgt 5 garantie op de kasten
  • M-Select maakt van uw huis, uw thuis

Donkere kledingkasten

Een donkere kledingkast is populair. Er is nogal wat te kiezen. Van donkere tinten in alle kleuren van de regenboog tot zwart. Deze mensen kozen voor een chocolade bruintint voor hun kasten op maat.

Om de slaapkamer goed te benutten is er gekozen voor twee maatwerk kasten in de ruimte. Zo is er doorgang via de deur en is een weerszijden een donkerbruine kledingkast geplaatst. Aan de ene zijde een plafondhoge draaideurkast. Aan de andere kant een schuifdeurkast met spiegel.

Specifieke maten voor de bergruimte vragen om kasten op maat. Daarnaast is er een plisséhordeur geplaatst om insecten buiten te houden en zorgen de witte screens voor een comfortabele temperatuur in de woning van Pig en Tineke Dekkers.

Chocoladebruine schuifwandkast op maat

De chocoladebruine schuifwandkast op maat is voorzien van een zilverkleurige omlijsting. Er is op deze plek - voor het bed - bewust gekozen voor een schuifwandkast. Met een draaideurkast moet u rekening houden met openslaande deuren. Voor het bed kan dit wat krap worden en dan is een schuifwandkast een goede oplossing!

En hoe fijn is dat, de spiegeldeur geïntegreerd in de kast? Een spiegel is altijd een gewild accessoire en helemaal in uw slaapkamer. Voor het keuren van uw nieuwe outfit zoals gezegd. Maar ook omdat het zorgt voor een optische vergroting van de ruimte.

André en Tineke kozen voor een M-Select schuifwandkast in zwart-eiken uitvoering. Ook is er een spiegeldeur in verwerkt. De kast is afgemaakt met een zilveren omlijsting.

Waarom een kledingkast op maat?

Een kledingkast op maat laten maken is toch erg duur? Dat is vaak de gedachte die heerst als er wordt gedacht aan maatwerk. Dit hoeft niet zo te zijn. Soms is het zelfs voordeliger. Omdat u de ruimte optimaal benut met maatwerk, heeft u er vaak meer aan. Denk bijvoorbeeld aan een plafondhoge kast(enwand). Maximale hoogte van uw ruimte wordt benut én u heeft geen stof op de kast liggen. Zomaar een voorbeeld van de meerwaarde van een kledingkast op maat.

Wilt u ook een donkerbruine kledingkast?

Wilt u ook graag een donkerbruine kledingkast maar kunt u de juiste kledingkast nog niet vinden? Ontdek dan de uitgebreide kast op maat collectie van M-Select. Stel uw ideale kast samen. Van type deuren tot de gewenste kleur en van interieur keuzes tot een mooie greep. Stel zelf uw kledingkast op maat samen.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.