Schuifdeurkast & Zonwering

Schuifdeurkast & Zonwering

In onze vorige woonplaats kwam ik op weg naar mijn werk altijd langs het pand van Marsman Maatwerk waar M-Select wordt verkocht. Tijd om een bezoek te brengen voor ons nieuwe huis.

Prachtige kast op maat en zonwering

In deze ruime hoekwoning is een M-Select schuifdeurkast geplaatst. Ook is er gedacht aan de juiste temperatuur in huis door het plaatsen van screens en een knikarmscherm. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk dan deze binnenkijker van de familie Rodijnen.

Nieuwbouwwoning maatwerk kasten

Eigenlijk wisten ze in 2012 al dat ze wilden verhuizen. Toch waren Peter en Marscha van Rodijnen blij met hun appartement dat ze in ‘crisistijd’ konden kopen. “Er werd weinig gebouwd en de keuze was minimaal. Zeker in ons dorp waar weinig concrete nieuwbouwplannen waren. Toen bekend werd hoe het project in ’s-Gravenzande er uit zou komen te zien, was de keuze niet zo moeilijk. We konden een royaal hoekhuis kopen met uitzicht op een prachtig stukje groen. En volop ruimte voor aanpassingen voor een praktijkruimte voor Peter die ook af en toe werkbesprekingen thuis heeft”, aldus Marscha, die duidelijk nagedacht heeft over de aantrekkelijke kleurstelling bij het inrichten van het huis.

In het vergelijkend onderzoek kwam M-Select er als beste uit

Peter van Rodijnen

M-Select bij Marsman Maatwerk

“In onze vorige woonplaats kwam ik op weg naar mijn werk altijd langs het pand van Marsman Maatwerk waar M-Select wordt verkocht. Dus ik was bekend wat het bedrijf voor ons zou kunnen betekenen. Eenmaal in gesprek kom je er dan al snel achter of je een klik hebt met elkaar; spreek je elkaars taal en, net zo belangrijk, staat tegenover zoveel kwaliteit ook een aantrekkelijke prijs? Omdat we vier grote opdrachten hebben gecombineerd, was het antwoord volmondig ‘ja’. We hebben in het offertestadium ook vergelijkend onderzoek gedaan. Marsman Maatwerk kwam er met M-Select duidelijk als beste uit. Dan weet je dat je gevoel je niet in de steek heeft gelaten”, aldus Peter.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.