Scandinavische kast

Scandinavische kast

De Scandinavische stijl in het interieur is helemaal van nu. Kies voor een kast op maat in deze stijl dat past in uw interieur. Krijg een indruk door deze binnenkijker bij Rob en Pauline.

Scandinavische stijl Kast op maat

De Scandinavische stijl in het interieur is helemaal van nu. Rob en Pauline gingen ervoor en kozen voor een op maat gemaakte openslaande deurenkast met witte ombouw. Dit is typerend voor de Scandinavische stijl; wit in combinatie met grijs eikenhout. Krijg een indruk door deze binnenkijker bij Rob en Pauline. 

Op zoek naar een kast

Rob en Pauline wonen in het Naaldwijkse Parc Hooglande. Voor de inrichting wisten ze precies wat ze wilden. “Dat is makkelijk wanneer je op zoek gaat naar een leverancier voor kasten. We hebben ons in de wijde omgeving georiënteerd en uiteindelijk onze leverancier heel dichtbij gevonden."

Ideaal: een wasmachine en droger op werkhoogte

Pauline van Zanten

Het is er allemaal: kasten, zonwering en vloeren

Pauline laat ons de bovenste etage zien waar nog een zee van ruimte is. “Kijk, daar komt een wasmachine en droger op werkhoogte en in de hoek komt een systeem voor boeken. Je hoeft je dus niet af te vragen wie we in gaan schakelen om hier een mooi geheel van te maken”.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.