6x handige opruim hacks

Geplaatst op 30 september 2017

Een dag heeft 24 uur, maar soms zouden we er liever wat meer uren in willen proppen. Om net even die mand met was weg te werken bijvoorbeeld.
Daarom geven wij de 6 handige opruim tips waar je het gevoel hebt dat je iets meer tijd over hebt voor de leuke dingen..

Dekbedovertrek opvouwen

Het is niet aan iedereen besteedt. Het dekbedovertrek, de kussenslopen en lakens netjes opgevouwen bij elkaar in de kast. Klaar om te gebruiken wanneer je je bed wilt verschonen. Handige tip? Vouw je dekbedovertrek en kussensloop zo op dat het in één kussensloop past. Makkelijk opgeruimd en netjes bij elkaar, klaar voor een fris bed.

Opgeruimde sokkenlade

Chapeau als jij je sokken bij elkaar opvouwt! Dat is een begin, maar al eens gedacht aan een vakkensysteem in je sokken- of ondergoedlade? Door kleine vakken te maken in je laden, is het eenvoudig om de sokken op te ruimen. En zo verklein je de kans om met twee verschillende sokken op je werk te verschijnen!

T-shirts lade

Stapels met T-shirts die omvallen in je kast? Of vind je het gewoon niet te doen om ze steeds netjes te vouwen? Maak dan een lade vrij in je kledingkast, vouw ze op maar leg ze verticaal in de lade.  Zo zie je in één oogopslag welk T-shirt vandaag wilt dragen!

Gevallen kleding

Zijn je hangertjes eigenlijk net te smal, of heb je jurkjes of shirts met een wijde hals? Dan vind je van tijd tot tijd je kleding op de bodem van je kast. Door elastiekjes te knopen aan de uiteinden van de kledinghanger, voorkom je dit. En ben jij niet ineens je favoriete top kwijt.

Verhuizing op komst?

Ga je verhuizen en zie je er tegenop? Met deze handige opruim hack kun je de inhoud van je kledingkast zonder zorgen verhuizen. Hang je kleding in een vuilniszak, knoop het dicht aan de hals van de kledinghanger en je kleding kan probleemloos worden verhuist.

Deel jouw opruim tips

Mis jij nog een heel belangrijke opruim tip in dit overzicht? Deel dit hieronder via een reactie!

Reacties
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.