Interieurtrends 2021

Geplaatst op 19 december 2020

Interieurtrends 2021

De interieurtrends voor 2021 hebben wij voor u samengevat. Wat zijn dé woontrends voor het nieuwe jaar en welke kleuren zijn een goede keus als u nu toe bent aan een metamorfose in uw interieur? Wij geven u antwoord op deze vragen.

Lichte houtsoorten

De interieurtrend voor 2021 zijn de lichte houtsoorten in het interieur. Bent u toe aan een verfrissende en natuurlijke uitstraling in uw interieur? Overweeg dan meubelen van licht acacia hout, bamboe of licht eiken. Hiermee worden geen white wash houtsoorten bedoeld. De zachte, lichte en natuurlijk ogende houtsoorten zijn prachtig te combineren met natuurlijke pasteltinten zoals blauw, groen, bruin of grijs-wit nuances. Maar ook marmer(look) materialen of juist een contrasterend zwart materiaal staat prachtig bij deze natuurlijke lichte houtsoorten.

Blauw is dé kleur voor 2021

Toe aan een nieuwe kleur in uw interieur? De Flexa kleur van 2021 is ‘Brave Ground’. Een stijlvolle donkerblauwe kleur die direct zorgt voor karakter in uw huis. Deze kleur combineert ook heel mooi met de lichte houtsoorten. Durft u iets verder te gaan? Voeg dan een paar koper, goud of messing accessoires. Blauw staat voor vertrouwen, koelte, rust en klassieke luxe. Past dit bij u? Overweeg dan de blauwe Brave Ground.

Haal de natuur in huis

Passend bij bovengenoemde interieurtrends sluiten we af met natuurlijke sferen voor in huis. Duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling worden steeds belangrijker voor ons. Materialen die respect hebben voor de natuur en gemaakt worden van gerecyclede materialen zoals biologisch katoen, zeegrassen, bioplastic, bamboe, etc.

Uiteraard zijn planten ook een verfrissende manier om groen in huis te halen. Bent u niet zo’n verzorgend type? Geen probleem, kies dan een plant die weinig onderhoud nodig heeft waardoor u toch kunt genieten van een beetje natuur in huis.

Welke interieurtrends 2021 ontbreken er volgens u?

De belangrijkste interieurtrends hebben we op een rij gezet. Trends die hand in hand gaan waardoor u uw interieur een goede metamorfose kunt geven. Zijn er trends die er volgens u echt ontbreken op deze lijst, deel deze dan met ons!

Contact
Reacties
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.