Betonlook in je interieur

Geplaatst op 2 oktober 2017

Stoere zwarte lampen, minimalistische meubelen en een strakke betonlook PVC vloer. Beton in je interieur zorgt voor een industriële en moderne uitstraling. Kortom, helemaal van nu. Een betonlook PVC vloertegel of betonlook kast op maat? Bij M-Select hebben wij deze gewilde items in de collectie opgenomen.

Betonlook PVC tegels

Een vloer is een enorm bepalende factor in je interieur, dat vaak wordt onderschat. Een goede vloer zorgt voor rust en eenheid in huis omdat het om een groot oppervlak gaat. Steeds populairder zijn de gietvloeren. Een strak design, zonder naden. Toch heeft een gietvloer zo zijn nadelen, denk aan scheurvorming. Daarom wordt er vroegtijdig toch uitgeweken naar een ander alternatief. Een PVC vloer in betonlook tegel is dan een alternatief wat qua uitstraling in de buurt komt met alle voordelen van een PVC vloer.

Voordelen van M-Select PVC vloer

De voordelen van een M-Select PVC vloer gelden zowel voor stroken als tegels. M-Select PVC vloeren:

  • zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming
  • zijn niet te onderscheiden van echt hout of natuurstenen vloeren
  • geven de industriële uitstraling van beton maar hebben een beter gebruikersgemak
  • zijn duurzaam en 100% recyclebaar
  • zijn waterbestendig, goed isolerend en geluiddempend
  • hebben een hoge mate van vlek- en krasbestendigheid.
Meer PVC vloeren

Betonlook kast op maat

Om de betonlook in het hele interieur te benadrukken kun je kiezen voor een betonlook kast op maat. De betonlook kast is verkrijgbaar in diverse kleurtinten, van licht naar donker beton. Een op maat gemaakte kast kan op alle plekken in het huis worden gerealiseerd. Denk aan een garderobekast in de hal, een kledingkast in de slaapkamer of een schuifdeurkast in de bijkeuken. 

Meer Kasten op maat

Betonlook trends in het interieur

Andere betonlook ideeën voor je interieur zijn beton ciré muren. Kies voor een fijne of grove vleug en creëer een bijzondere muur met natuurlijke uitstraling.

Of wat dacht je van een betonlook blad in de keuken?

Uiteraard kan het ook iets subtieler worden aangepakt door het huis af te stijlen met betonnen of betonlook accessoires.

Betonlook kast of vloer in je interieur?

Ben je enthousiast geworden van de mogelijkheden? Kijk dan bij een van onze dealers voor de mogelijkheden van M-Select PVC vloeren of kasten op maat in betonlook uitvoering.

Contact
Reacties
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.